Announcement

Collapse
No announcement yet.

NudgerSS 1.6 16v

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Not had it on the rollers Pip but SBD quote 165bhp for their ITB’s. These are parallel bodies so probably a bit less. Somewhere between 150 and 160bhp is my guess.

    Not done any videos as it ‘s got no MOT on it so not on the road.


    Sent from my iPad using Tapatalk
    Originally posted by apbellamy
    I've got 3 long studs in my hand.

    Comment


    • Looking good, shame to settle for stainless steel don’t you think!


      Sent from my iPhone using Tapatalk
      Originally posted by Burnard
      couldnt be bothered to stretch that far to pull it out.
      Originally posted by ardonfast
      Haz obviously don't like custard , my Mrs spits it out to!
      I love it

      Comment


      • Funny i did think of you as i was putting them on. I’m just a poor grinder so can only afford mundane materials


        Sent from my iPad using Tapatalk
        Originally posted by apbellamy
        I've got 3 long studs in my hand.

        Comment


        • Work hard and one day you can achieve greatness.


          Sent from my iPhone using Tapatalk
          Originally posted by Burnard
          couldnt be bothered to stretch that far to pull it out.
          Originally posted by ardonfast
          Haz obviously don't like custard , my Mrs spits it out to!
          I love it

          Comment


          • Not posted on here for a while for obvious reasons but before I left that sceptred Isle I was still struggling with the old hot start issue. I know i've thought i'd fixed this many times before and have always put it down to something that i've done seeing as wiring isn't exactly a forté of mine.
            Now i've got a professional built loom in the car that has a bulkhead connector. I'd disconnected this to check for continuity and when i plugged it back together it still wouldn't start. Gave it a wiggle and fired straight up, wiggle and it stoppped. Wiggle and fired up. Getting the picture?
            So i made the bulkhead hole bigger so the connector could be pushed through and it fired up every time. I'm hoping this is the cure for this lonnnnnng drawn out issue that has blighted my conversion.
            Won't know for another 18 months but hey ho thought i'd post it up during one of my quiet moments in this hectic life i'm leading.

            Toodleoo.
            Originally posted by apbellamy
            I've got 3 long studs in my hand.

            Comment


            • Nice one John. Sorry for long time to reply, not been on here in ages, Andy

              Comment


              • Originally posted by cherrybomb View Post
                Nice one John. Sorry for long time to reply, not been on here in ages, Andy
                Ayup Andy hope you're well. You still getting plenty of use out of yours?

                I'm not on here much either to be honest.

                Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
                Originally posted by apbellamy
                I've got 3 long studs in my hand.

                Comment

                Working...
                X